lauantai 13. syyskuuta 2008

Ostoksia Gotlannista

No niin, tulipahan reissattua tosiaankin. Tänään palattiin takaisin Suomeen.

Gotlannista löytyi nukkiskauppa, sinne oli hieman hankala päästä ostoksille, kun mistään ei löytynyt aukioloaikoja, eikä liikkeen numeroon vastattu useana päivänä soittaessani. Ajoimme jopa paikan päälle muutaman kymmenen kilometrin matkan, mutta liike oli pimeänä. Yritin kuitenkin soitella useamman kerran, ja vihdoin eräänä iltana sitten numeroon vastattiin.

Liikettä ollaan lopettamassa, siksi se ei ollut auki, mutta sain kuitenkin sovittua putiikin pitäjän kanssa ajankohdan, jolloin hän olisi paikalla. Niinpä sitten pääsin ostoksille.

Tavaraa ei ollut kovin paljon enää, varsinkaan huonekaluja, kaikenlaista pikkuroinaa kylläkin suunnattomasti. Puolen tunnin aikana sain tuhlattua vain alle 400SEK (noin 44 euroa), ja tein varsin ihania löytöjä. Kaikista tuotteista oli poistomyynnin takia 30% alennus jo muutenkin melkoisen halpojen hintojen lisäksi. :) Myymälässä oli paljon sellaista, mitä en ole nähnyt kenenkään blogissa Suomessa.

Kuvia tulee mahdollisimman pian, en ole vielä löytänyt matkatavaroista kameran piuhaa, jolla voi siirtää kuvat koneelle...

Ei kommentteja: