torstai 30. heinäkuuta 2009

Kuvapläjäys pitkästä aikaa

Vihdoin kuva siitä tilaamastani hyllystä sekä todella kauan haaveilemastani tuolista. Tilaukseen tuli ekstrana tuo suloinen kukkakimppu. :) Ja kuvassa oleva nukke on se aiemmin mainitsemani Primadollin Tarulta tilattu Alan.

Tässä Forssan ostokseni. Kirjakaruselli, naulakko, valokuva-albumi, kynttilälyhty (kynttilä irtosi kotimatkalla, mutta on tallessa, pitää liimata kun jaksaa), kassi sekä patakintaat ovat nukkekoti Väinölän Marialta, huopaeläimet tietysti Hannalta ja astiat Wooperilta. Pyykkikori, villapaita, virkatut patalaput (pilkottavat villapaidan alta) sekä Elovena- ja vehnäjauhopaketit ovat kahdelta eri myyjältä, joiden nimiä en kuollaksenikaan muista. :( Pyykkikori saattoi olla Marialta myös, mutta en tosiaan ole varma enää.

Pyykkikori löysi paikkansa kylppäristä, joka on suurinpiirtein valmis. Peili pitää vielä kiinnittää seinälle kunhan ehdin...

Alan sai Forssan villapaidan päälleen. Vielä puuttuu housut...

1 kommentti:

Jassu kirjoitti...

Kommenttina kommentiisi blogissani: Minä taas olin kieltämättä tyytyväinen, että et ostanut sitä tarjotinta :) Mutta sinä taas olet ostanut tuon kirjakarusellin, jota pitkään ihailin.