keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Huonejärjestyksen pähkäilyä ja lattioiden laittoa

Päätin laittaa "lauta"lattian kahteen kerrokseen, ja sitä varten ostin Tiimarista bambutabletteja, tummaa ja keskiväristä. Tiimarissa oli vielä vaaleampaakin, mutta se oli minusta jo liian vaaleaa. Tämän väristä lattiaa ajattelin yläkertaan ainakin makuuhuoneeseen, mutta nyt en olekaan sitten varma asiasta. Pitää miettiä vielä.


Keskikerroksen lattiaan tuli tumma "laudoitus", ja se on tässä vielä keskeneräinen, kun materiaali loppui kesken. Alkoi epätoivoinen soittelu kymmeniin Tiimareihin. Turhaan. Loppu, oli vastaus joka paikassa. Pyysin jokaista tuttua ja kummin kaiman kaverin naapureitakin vilkaisemaan lähimmän Tiimarinsa hyllyjä, jos osuisi kohdalle, ja ihme tapahtuikin. Jostain pienen paikkakunnan Tiimarista sitten löytyi juuri oikeaa väriä, ja saan lattian valmiiksi, kunhan taas ehdin käydä talon kimppuun.


Huonejärjestystä pähkäilin aikani, tällaiseen sitten päädyin. Vaan nyt olen alkanut miettiä asiaa uudestaan, enkä olekaan varma enää mistään paitsi keskikerroksesta, ja siitäkin vain varsinaisen talon osalta, autotallisiiven (josta siis ei ole kuvaa, vain tekstit huoneiden kohdalla) huonevaihtoehdot ovat myös vielä harkinnassa. Ainoat varmat huoneet ovat eteinen ja autotalli, niiden paikkaa ei voi muuttaa, kaiken muun voi.


Alimman kerroksen lattioiksi tuli kontaktimuovia: mahdolliseen työhuoneeseen lautakuvioista ja eteiseen jotain marmorilattian (tms.) tapaista. Kumpaakin on vielä lisää, samaten kuin kaikenlaista muutakin lattiamateriaalia, liikaakin, ja siksi onkin vaikea päättää minne laitan mitäkin.

Seinille tarttis hankkia lisää tapetteja, niitä ei ole juuri yhtään vaikka aluksi näytti että niitä on jopa liikaa, mutta päätin etten käytäkään niitä kaikkia. Sisäkatot pitäisi maalata, ja talon katolle tehdä jotain.

Ja miten ihmeessä tähän kaikkeen kuvien alle tulleeseen tekstiin tuli eri riviväli kuin muualle, mitään en muuttanut? Enkä edes keksi miten muuttaisin. Argh!

Ei kommentteja: