perjantai 30. marraskuuta 2007

Maalausta, tapetointia ja valokuvia

No niin, nyt tuli otettua jotain kuviakin vihdoin. Tässäpä siis ulko-ovi ja ikkunanpuitteet, kaikissa vasta yksi maalikerros, paitsi ovessa jo kaksi. Maalaaminen on siis vielä kesken, kuten varsinkin ovesta näkee.


Tässä ensin talon (edestä katsottuna) vasen päätyseinä. Talo on siis päällystetty aika oranssilla tapetilla, jonka pinta on epätasainen ja näyttää rapatulta. Ikävä kyllä en saanut siitä tarkemmin kuvaa, kamera ei suostu lähikuviin. :(


Tässä sitten etuseinä. (Alta pilkottaa alakerran lattiat.) Tuli näemmä otettua kuva väärin päin, eli tuo korkea ja kapea kolo yläreunassa vasemmalla on ovi ja sen vieressä nuo pienet kapeat on ikkunat oven vieressä, ja tässä vasemmalla alanurkassa on keittiön ikkuna. Nuo kaksi isompaa ovat sitten työhuoneen ja olohuoneen ikkunat, olohuone on siinä keittiön vieressä.



Tässä se alakerran lattia paremmin. Kontaktimuovia kumpikin puoli, parketin näköinen on työhuoneen lattia ja tuo toinen on eteinen. Keskellä on kolo, siinä on väliseinän paikka.



Kyllä se tästä vielä taloksi muuttuu vaikka hitaasti eteneekin. Ja sunnuntaina sitten nukke- ja nallemarkkinoille Helsinkiin. :)

Taas tämä mokoma vaihtelee riviväliä, enkä mitenkään keksi, miksi. Ärsyä.

Ei kommentteja: