torstai 31. tammikuuta 2008

Kuvapläjäys

Viikonloppuna liimasin ylimmän kerroksen lattian paikalleen, ja tänään olen taas ollut ahkera. Paikalleen tuli laitettua väliseinät, rappuset sekä etuseinä. Lisäksi liimasin viimeiset lattialankut paikalleen rappusten luota. Nyt voikin jo alkaa sisustaa taloa ja pistää asukkaat tutustumaan tulevaan kotiinsa.

Etuseinän sisäpuoli on tuollaista vaaleansinistä röpelöpintaista tapettia, hermo meinasi mennä kun mietin, että pitäis tapetoida etuseinä huonejakojen mukaan, joten päätin sitten tehdä tuolla lailla. Minä tykkään tuosta itse kovasti, ja sehän riittää. :)

Katto pitäisi vielä päällystää "huovalla", savupiippu on laitettava paikalleen, ja se lisäsiipi kaipaa kipeästi sitä, että kävisin sen kimppuun. Kunhan jaksaisi ja ehtisi.

Värejä en saanut millään kohdilleen, mutta näkee tuosta nyt taas jotakin. Talo on siis oranssi eikä tuollainen hailakka kellertävä. 24.1 postauksesta näkee värin paremmin, aika oikeaa sävyä siinä. Laitoin kuviin tekstit huonejaon mukaan, niin helpottaa ehkä vähän hahmottamista.











4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava nähdä oma nukkekoti eri versiona. Kivalta näyttää, sävyltään talosi on selvästi vaaleampi kuin omani. Minä en ole laittanut vielä lastenhuoneen lattialistoja paikoilleen,koska harkitsen vähän värityksen vaihtamista vaaleammaksi, saas nähdä mitä teen. Mielenkiinnolla tulen seuraamaan talosi valmistumista.

Anonyymi kirjoitti...

Listat puuttuu minultakin, kaiken muun lisäksi, mutta mikäs kiire tässä on... :)

t: Kati

Anonyymi kirjoitti...

minultakin puuttuu listat, mutta ei se niin väliä, varmasti talostasi tulee mahtava

A kirjoitti...

Wcsä on tosi kiva laatotus pitäis ittekin kohta laatottaa oma nukkekotini wc.