perjantai 18. tammikuuta 2008

Uusintatapetointia ja talon liimailua

No niin, nyt talo on liimattuna ja puristuksessa, eli paikallaan on pohja, päädyt sekä takaseinä. Myös keskimmäisen ja ylimmän kerroksen lattiat ovat osittain paikallaan, lähinnä tukemassa taloa kuivumisen ajan. Niitä en ajatellut liimata, onpahan sitten helpompi vaihtaa lattiamateriaalit, jos siihen tulee tarvetta.

Jostain syystä keskikerros ei mahdu paikalleen. Menee kyllä takaseinään asti mutta jää edestä pari milliä yli, ihan kuin olisi liian iso tuohon. Kokosin toki talon testimielessä heti sen saatuani, silloin kaikki palat osuivat kohdilleen hyvin, joten missä lie vika..?

Eteisen tapetti meni vaihtoon muutama päivä sitten. Laitoin seinille kangasta, jonka ostin syksyllä nimenomaan tapettitarpeiksi, ja äsken juuri ennen talon liimausta otin seinästä irti osan kylpyhuoneen laatoista (Eurominis "kartonkikaakeli"). Laitan kaakelit uudestaan paikalleen, kunhan ehdin, ei osuneet laatat kohdilleen päätyseinän kanssa vaikka niin olin katsovinani tarkkaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! No nyt olet sinäkin blogilistalla! Hyvä. Olen vieraillut joskus katsomassa nukketaloasi, koska jotain tuttua täältä löysin. Kaunis tuo Kristine on! Ei muuta kuin innokasta puuhailua projektisi kimpussa ja laita ihmeessä kuvia, niitä on mukava nähdä, vaikka ois kuinka kesken jutut..