lauantai 12. tammikuuta 2008

Valmista tuli!

No ei nyt ihan vielä, mutta lähellä ollaan jo. :)

Tänään tuli käytyä rautakaupoissa asioimassa, mukaan tarttui 8 erilaista tapettia. Lisäksi kotona oli jo valmiiksi kahden huoneen tapetit odottamassa.

Klo 16 aikaan aloitin talon kimpussa, ja juuri lopetin, pidin välissä taukoa vartin verran eli ulkoilutin koiran. Uurastus kannatti, sillä talo on nyt tapetoitu. Autotallisiipeen en tosin koskenut, ja kaksipuolinen teippi loppui juuri sopivasti kun sain talon seinät valmiiksi. Tuo kaksipuolinen teippi on muuten tosi kätevää tapettien kiinnitykseen, enkä käsitä, miksi edes tuli mieleen liimaaminen. (Eteisen tapetit on liimattu aikoja sitten, ja tunnustan kiroilleeni muutamankin kerran liiman kanssa leikkiessäni, se kun leviää joka paikkaan ja sotkee kaiken.)


Autotallisiiven lisäksi tapetoimatta on talon etuseinän sisäpuoli, sitä en pääse tekemään ennen kuin alkuviikosta menen kauppaan ja haen lisää teippiä. Talon voisi itseasiassa koota jo nyt, mutta tänään en kyllä jaksa enää mitään.

Pitäisi muuten keksiä ratkaisu siihen ongelmaan, että eteisen tapetti loppui kesken, eli sitä ei ole etuseinään enää. En viitsisi vaihtaa tapetteja sinne kokonaan, ja se olisikin aika hankalaa koska, kuten jo kerroin tuossa yllä, ne on liimattu kiinni. Tyhmyydestä sakotetaan...

Ei kommentteja: