tiistai 15. tammikuuta 2008

Uusi asukas taloon

Viime elokuussa bongasin Mimmikatin blogista mielettömän kauniin nuken. Monen mutkan kautta sain tänään kotiin saman tekijän (Birgitte Frigast) Kristine-nuken. Kyllä sitä on odotettukin, monen monta kuukautta, vaan se kannatti. Tuo on jotain käsittämättömän ihanaa!

Nukella on päällään housut, sitten pitsinen alushame, sitten musta hame ja sen päällä vielä raidallinen essu, jonka taskussa on pieni liina. Niin ja tietysti päällä on myös pusero. Mukaan tuli myös aivan ihastuttava kulho. Muut asukkaat (mies + sisäkkö) olen hankkinut joskus viime syksynä Dolores-nettikaupasta, niistä ei ole kuvia ainakaan toistaiseksi.


Mutta tässä on Kristine, katsokaa miten kaunis. :)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se kyllä suloinen nukke. Ihan toista maata kuin nuo EM-nuket. Ne on sellasia pökkelöitä, ei niistä tiedä onko ne ees hengissä..

Sun blogi ei kai ole vielä tuolla blogilistalla? laita ihmeessä, niin saat vieraita taloon :)

terkuin Villa Linnean emäntä

Kati kirjoitti...

Ei ole blogilistalla, en ole jaksanut rekisteröityä sinne ainakaan vielä. Kyllä täällä ainakin joku käy, kun profiiliani on katsottu jo lähes 370 kertaa. :)

wooper kirjoitti...

Hei Kati, ja tervetuloa blogilistalle! Laitoin blogisi suosikkeihin ja jään mielenkiinnolla seuraamaan rakennusprojektiasi. :D

Anonyymi kirjoitti...

No, onpas täällä kivan näköinen talo tulossa, eikä kukaan kerro minulle ;o) Jään seurailemaan...

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on muuten saman tekijän tonttunuket, jotka löytyvät blogissani ostoksista. Ne olivat niin sympaattisen näköisiä, että oli vain pakko ostaa. Täytyy ensi jouluksi kehitellä joku juttu näille ihanuuksille.